fbpx

Valsemøllens nemme fuldkornsboller

Valsemøllens fuldkornsboller

IMG_3231-1 (trukket)

Jeg er kæmpe fan af lange, hyggelige morgener de dage jeg møder sent. Og så er de her proteinboller fra Valsemøllen altså bare en favorit når det både skal være sundt og lækkert, men samtidigt også nemt og hurtigt at lave. Det er nemlig den eneste færdigblanding (som jeg kender til), der både er nøglehuls- og fuldkornsmærket – dét er win-win efter min mening

Ingredienser til 10 stk.

  • Valsemøllens melblanding. Jeg har brugt denne: https://www.valsemollen.dk/produkter/valsemoellen-proteinboller/
  • Vand
  • Gær 

Fremgangsmåde

Det hele blandes sammen om aftenen og dejen sættes tildækket på køl natten over. Næste morgen formes bollerne og drysses med chiafrø eller havregryn. Fremgangsmåden fremstår også på pakningen.