fbpx

Succeshistorier

"Det siger mine klienter om
at være i forløb hos mig"

16608_1498360667134294_951936267008875728_n

Anne Mette Berthelsen, 61 år

Det har været virkelig godt for mig at følge Sarahs Bootcamp. Sarah er yderst kompetent, en skøn person og dejlig at arbejde sammen med. Sarah forstår at motivere og at formidle sin faglige viden virkelig godt. Jeg har i tidens løb deltaget i flere vægttabsforløb, men dette her er noget andet. Her får man baggrundsviden omkring vægttabet, hvilket giver ahaoplevelser og øger motivationen. Jeg føler mig bedre klædt på end nogensinde, til at håndtere en sundere livstil og heraf følgende vægttab. Mange tak for et virkelig godt forløb Sarah

Christina

Christina E. Dahl-Jensen, 41 år

Sarah er fantastisk. Jeg har nu været på 2 af hendes Bootcamps – den sidste med afslutning her 14/12. Det har været dejligt at have ro på i december.
Sarah kommer med gode råd, tips og tricks til en sundere livstil. Intet er forbudt, ingen mærkelige retter og helt almindelig mad.
Sarah er virkelig god til at presse en så man ikke føler sig presset.
Jeg kan varmt anbefale en tid hos Sarah Nørgaard. Enten en af hendes bootcamps eller individuel vejledning.
1000005397

Kathrine Nielsen, 44 år

Den bedste investering. 

Den bedste investering i meget lang tid, har været et forløb ved Sarah Gennem hendes faglige viden, opskrifter og madplan, har hun ændret mit syn på min krop og mine madvaner. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, ville jeg gøre det.

Du er fantastisk, Sarah.

Original

Lisbeth og Niels Erik, 61 og 58 år

Det er det bedste forløb, der er sket for os og Sarah har den helt rigtige og faglige erfaring med sådan nogle som os, der har prøvet adskillige “kure” som kun har gjort os tykkere, så vi kan varmt anbefale Sarahs forløb. På omkring 3 måneder har vi tabt 25 kg. tilsammen takket være den måde vi har fået “undervisning” i at alt er tilladt.
355808419_1067769750851522_5613115048476731861_n

Ane Simonsen, 55 år

 Bootcamp efterår 2022 og efterfølgende et par kontroller – det er nok noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Kan varmt anbefale Sarah, hvis man ønsker en vedvarende og holdbar livsstilsændring.

Sarah følger og støtter på bedste vis med stor faglighed og en skøn personlighed. Tøv ikke med at få en snak med Sarah, hvis du ønsker en positiv livsstilsændring.

Anne Bach Nielsen

Anne Bach Nielsen, 28 år

Mit forløb ved Sarah har været virkelig godt!

Jeg har fået gode redskaber, tips og opskrifter til en stabil og sund vægtøgning.

Fem stjerner og de varmeste anbefalinger herfra

Original

Marianne Færch, 41 år

Fantastisk! Jeg har haft to forløb hos Sarah, og har aldrig fortrudt det. Det er noget af det bedste jeg har gjort. Hun er utrolig dygtig, og meget engageret i sine klienter. Man får så mange ting med i forløbet, man kan bruge fremover.
Jeg fortryder kun, at jeg ikke meldte mig til noget før.

Skærmbillede 2022-12-06 kl. 18.06.52

Inge og Bjarne

Vi har nu igennem en periode på lidt over et år haft Sarah Nørgaard som kostvejleder, da vi gerne ville lave en livsstilsændring af vores rutiner og vaner omkring kost, ernæring og forbrænding. I tillæg til dette havde vi en forhåbning om, at en opgradering af vores daværende viden på disse felter, ville kaste et vægttab af sig for os begge. For os har det givet god mening at deltage i forløbet som par, da vi på den måde har kunnet samarbejde og støtte hinanden omkring projektet. Det vigtigste element i denne forbindelse har været vores dialog omkring indkøb, planlægning og tilberedning af maden.

Sarah har igennem hele forløbet været en dedikeret og empatisk vejleder, som mest af alt har været pragmatisk i sin tilgang. I den forbindelse var det hendes filosofi og indgangsvinkel, at tage udgangspunkt i de sunde råvarer og madretter, vi i forvejen kunne lide. Sarah har udvist stor faglig ekspertise omkring kost, ernæring og forbrænding, hvilket hun har krydret med sine fortrinlige menneskelige egenskaber.

Alt i alt har vi opnået de målsætninger, vi havde omkring forløbet hos Sarah. At vi også i tilgift har opnået ganske betragtelige varige vægttab, det er jo kun ekstra fjer i hatten for os begge. Derfor er vi særdeles taknemmelige for at have Sarah som vejleder.

Original
Bootcampdeltager, Lena
 
Søde, dygtige Sarah har på fineste vis vejledt mig ind i en bedre livsstil med vægttab til følge.
Jeg har været på 8 ugers bootcamp med træning, individuel vejledning, gruppesparring og undervisning. Dette har givet stor motivation og lyst til fortsætte. Efter de 8 ugers bootcamp er jeg stadig topmotiveret og har allerede meldt mig på et forløb mere.
Karna

Karna Hafstrøm, 66 år

At jeg i en alder af 66 år og tidligere sygeplejerske meldte mig til bootcamp hos Sarah, var meget grænseoverskridende og flovt. Jeg vil bare sige: “det er aldrig for sent af få en sundere livsstil.”
Og hvad lærte jeg så: Alt mad er tilladt bare i den rigtige mængde. For at tabe sig skal der være et dagligt kalorieunderskud, faste måltider og hovedmåltider med proteiner. Dyrk motion, kig på nøglehulsmærket og fuldkornsmærket ved indkøb.
Samtidigt vil jeg sige, at Sarah har en stor andel i min livsstilsændring – tak Sarah. Du er den mest positive, motiverende, opmuntrende, støttende og faglig kompetente kostvejleder jeg har mødt. Jeg anbefaler dig vidt og bredt – så held og Lykke fremover.
Føler virkelig Sarah har knækket koden for mig – jeg har indtil nu tabt 13 kg. (fra maj -august) og taber mig fortsat.
Kh Karna Hafstrøm
Original

Connie og Dorthe, 57 og 62 år

August 2022 startede vi 2 veninder et forløb op hos Sarah. Vores mål var at tabe ca 5 kg og bibeholde den nuværende garderobe i stedet for at gå en størrelse op i tøj. Det kunne være fristende, så vi samtidig kunne fortsætte med at føje den daglige søde tand. Vi startede et “parforløb” op og fra første dag vi mødte Sarah blev vi taget godt imod, mødt med smil og i øjenhøjde og taget alvorligt. Vi nød godt af fællesskabet og kunne dagligt sparre med hinanden og holde hinanden fast. 5 samtaler hos Sarah blev det til. Vi blev undervist i kalorieindhold, proteiner, kulhydrater, nøglehulsmærket, BMI osv. vi fik lavet kostplan og blev vejet ved hvert fremmøde og tog dagligt notater om kost-indtag som vi efterfølgende gennemgik. Da vi nåede op på godt 4 kg hver især i vægttab var vi tilfredse med forløbet. Tøjet passede perfekt nu og “kagedellen” var væk og tydeligt var det at se på hele vores krop. Vi vil varmt anbefale Sarah til sådan et forløb om det er få eller mange kilo. Hos Sarah bliver vi taget alvorligt og alt foregår i et tempo hvor vi kan følge med. Der er en dejlig varm atmosfære i mødet med Sarah og fagligheden er på plads uanset hvilket spørgsmål vi lå inde med. Tak for et fantastisk forløb.
Connie og Dorthe
Nu skal det være..bare først lige fra på mandag. Kender i det? Det gør jeg i hvert fald og har forsøgt mange gange tidligere, men uden held.....

Lise Pedersen, 43 år

Jeg kan selv. Selvfølgelig kan jeg det. Nu skal det være..bare først lige fra på mandag. Kender i det? Det gør jeg i hvert fald og har forsøgt mange gange tidligere at komme nogle kg. til livs, men uden held. Sarah blev og er løsningen! Jeg har nu gået ved Sarah i en måned, og har en lille pause til selv at “stå på egne ben”. Det har været et fantastisk forløb, som ikke er slut endnu. Med Sarahs fantastiske væsen, interesse for mig, tålmodighed og evne til at formidle en livsstilsændring på en sådan måde, at det giver mening (uden alle mulige mærkelig ingredienser), er jeg nu kommet rigtig godt fra start mod mit mål! Jeg dyrker en del sport i løbet af ugen, så planen er også blevet tilpasset dette. Kostplanen/vejledningen har også gjort, at jeg ikke har cravings efter sødt i løbet af dagen. Jeg føler mig godt tilpas og har allerede fået det meget bedre med mig selv. Der er dog stadigvæk plads til fredagsslikken og rødvinen (hurra for luksuspuljerne)! Stor cadeau til Sarah for, at jeg nu er 5 cm smallere om maven, ca. 3 kg lettere og 3 år yngre (bodyage) – og så kun på en måned! Jeg vil til enhver tid anbefale Sarah – som jeg også selv har fået anbefalet.

Dorthe Damsgaard

Bootcampdeltager; Dorthe Damsgaard, 58 år

Sarah er en fantastisk smilende og inspirerende person, som jeg kun kan anbefale.

Rikke Vittrup Larsen
Rikke Larsen, 33 år
 
Sarah får 5 stjerner af mig. Ja hun fortjener egentlig flere…
Hun har hjulpet mig til at forstå, at man sagtens kan leve sundt, tabe fedt, opbygge muskelmasse og stadigvæk spise/drikke de ting man holder allermest af. For mit vedkommende handlede det om at skabe en balance. Og mærke rigtig godt efter i kroppen, hvad jeg mest har lyst til at spise. Hvad, det gør mig glad og godt tilpas, i stedet for bare at proppe en masse ligegyldigt mad i mig.
Sarah har givet mig en masse redskaber til at få min hverdag til at blive nemmere at navigere rundt i, når jeg skal træffe de rigtige valg i forhold til mad. Jeg havde et ønske om vægttab og ville gerne tabe mig hurtigt. Men Sarah har hjulpet mig til at forstå at et langsommere vægttab er sundere, fordi det på længere sigt giver mere glæde og overskud i hverdagen.
Sarah er en utroligt sød, imødekommende og glad kvinde, som imødekommer dig som du er, og hvor du har brug for støtte og vejledning i forhold til en sund og langvarig livsstil.
Jeg vil til enhver tid anbefale Sarah!
Annie Thomsen
Annie Thomsen, 72 år
 
Kære Sarah. Tak for et godt 8 ugers forløb med gode snakke, motivation og ros, også når vægten ikke helt kom ned, hvor jeg gerne ville. Men minus 5 kg og ingen tab af muskelmasse er så godt siger du.
Tak for fint samarbejde og godt materiale i form af en kostplan samt gode opskrifter. Jeg håber, jeg når at blive klar til komme med til et par træningstimer mere. Dem er du nemlig også rigtig god til at formidle.
Jeg giver dig 5 ud af 5 stjerner og glæder mig til at vise dig et yderligere vægttab, når vi ses igen.
Gitte Kristensen
Gitte Kristensen, bootcampdeltager

Jeg har deltaget i et 8 ugers bootcamp-forløb ved Sarah.
Sarah har hjulpet mig med at få lavet en kostvejledningsplan, som både tilgodeser mine kostønsker, sætter fokus på sundheden og et stabilt blodsukker.
Jeg har fået redskaber til lettere at handle sundt og groft ved at kigge efter fødevarer med nøglehuls- og fuldkornsmærket.
Jeg er blevet bevidst om at tilgængelighed af sunde madvarer i skuffer og skabe gør en kæmpe forskel for mig.
Jeg har ligeledes fået god sparring og erfaring af de andre deltagere på holdet.
Jeg har ikke haft stort fokus på et hurtigt vægttab, men mere at arbejde med at forbedre min sundhed samtidigt med at vægten daler stille og roligt. Træningen har været hård, men mega sjovt.
Jeg kan varmt anbefale at deltage i et Bootcamp forløb ved Sarah.
Laura Vinther

Laura Vinther, 28 år 

Jeg vil helt klart anbefale Sarah som kostvejleder. Hun forstår at skræddersy en kostplan, der passer til den enkelte, med fokus på sunde og gode resultater, men også så det er nemt at gå til. Med Sarah’s hjælp formåede jeg både at tabe mig, få mere muskelmasse, fik en bedre og sundere forståelse for måltider og fik god hjælp til at fortsætte på egen hånd. Jeg følte mig i gode og kompetente hænder fra start til slut.

IMG_9904

Puk Ewald, 53 år 

Vores familie på tre har siden august 2019,  haft et personligt forløb hos Sarah Nørgaard med stor succes.

Jeg, som mor, trængte til at få inspiration til sund mad og var gået lidt i stå m.h.t ”hvad skal vi spise” og hvor meget må man spise. Vi havde hver især en personlig samtale med hende, da vi hver især, havde hvert vores mål, men med et fælles mål: Sund mad med masser af energi og vægttap. Sarah har formået at hjælpe os med, at vedligeholde vores sunde levestil og vores vægttab. Vi har gode vaner og lever sundt, i forhold til vores mad.

Jeg synes personligt at Sarah har formået at gøre tingene simple, for ellers ville vil ikke være så vedholdende og følger os meget tæt ( og det havde vi brug for). Hun fortalte kort og godt: Hvad skal I kigge efter når I køber ind og hvor meget må vi spise – ganske enkelt og simpelt, men holdbart.

Hvis jeg skal beskrive Sarah med ord er det: tillidsfuld, trygt og godt samarbejde, let tilgængelig og helt ned på jorden og som vi er utrolig glade for, at have et samarbejde med.

Original
Gerda Mariager, 67 år
 
Jeg har været på Sarahs 8-ugers bootcamp. Det var et rigtig godt forløb, hvor jeg fik en masse input, læring og inspiration til vedvarende livsstils- og kostændringer samt en ugentlig træning sammen med en masse andre skønne kvinder. Sarah er en kompetent og dygtig kostvejleder og samtidig et meget sødt menneske, så jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger:)
Camilla Gyldenkærne

Camilla Gyldenkærne, 28 år 

Sarah har hjulpet mig med at finde tilbage til de sunde og gode vaner, hvormed jeg har opnået mit mål. Det har været et godt forløb, fordi det er blevet tilpasset mig, og jeg har samtidigt haft mulighed for at følge “planen” på trods af ferie, begivenheder mv. Jeg anbefaler Sarah til andre, da hun er meget forstående, dygtig til sit arbejde og meget imødekommende.

Mette Lykke Hammer

Bootcampdeltager; Mette Lykke Hammer, 45 år

Tusinde tak for et super forløb. Jeg er yderst tilfreds med hvad jeg har opnået – det var mere end jeg turde håbe på. Du er en inspirerende kostvejleder som jeg bestemt vil anbefale til andre.

Helle Lundquist

Bootcampdeltager; Helle Lundquist, 57 år 

Et helt igennem super fedt forløb. Jeg kan varmt anbefale et kostforløb hos Sarah.
Jeg har prøvet alle de kurer, der findes, men Sarah har virkelig ændret mit syn på sund kost. Jeg troede faktisk at jeg vidste hvad der var godt og skidt i kosten, men hold nu op, hvor har jeg fået øjnene op, og det er overhovedet ikke svært at følge de anbefalinger Sarah giver. Og så er den ugentlige træning bare sjov og mega hård.

Kæmpe stor tak til Sarah

Mette Drustrup

Bootcampdeltager; Mette Drustrup

Tak fordi jeg måtte være en del af bootcampforløbet hos dig. Jeg har personligt opnået mine mål og iøvrigt sammen med nogle meget søde piger som man hurtigt følte sig tryg ved. Jeg synes træningen og kosten har virket perfekt. Kan klart anbefale Sarah. Sjældent har jeg mødt sådan en ambitiøs og motiverende ung kvinde.

Dorte Steinfeld

Dorte Steinfeld, 53 år

Sarah har en enestående evne til at se og imødekomme individuelle behov – en absolut gnidningsfri process, hvor du ændrer dine tanker og bevidsthed om egne valg. Når først man indser, at det handler om valg og mønstre, er man godt på vej til sundere vaner og medfølgende vægttab. 

Da jeg kontaktede Sarah tilbage i september, havde jeg ikke mange forventninger til hvordan forløbet skulle foregå, blot et kæmpe ønske om, at hun kunne knække koden til et vægttab der ikke føltes som at være på kur. Jeg var motiveret til at gøre noget ved min vægt. Samtidig vidste jeg også, at der ikke skulle meget modgang til, før jeg ville smide projektet på gulvet og vende tilbage til mine gamle vaner. Jeg havde brug for én der holdt mig i hånden hele vejen, og som tjekkede op på mig. For mig handlede det om, ikke at føle mig bundet af restriktioner, samtidig med at jeg ikke skulle bruge en masse ekstra tid på at lave mad. Sarah gjorde det virkelig “nemt” for mig. Jeg har øget min mængde af træning lidt, men ellers føler jeg bare, at jeg har spist ganske almindeligt sundt mad. Ingen hokus pokus. Det har været en kæmpe støtte for mig, at jeg igennem forløbet altid kunne kontakte Sarah, hvis der var noget jeg var i tvivl om, eller bare havde brug for et godt råd. Hver gang jeg mødtes med Sarah, motiverede hun mig til at fortsætte. Vi satte flere delmål undervejs, for at gøre det mere overskueligt, at nå i mål. Jeg havde Sarah som min kostvejleder i 12 uger, og det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Jeg kommer ud af forløbet med motivationen til, at blive en endnu bedre version af mig selv. Jeg føler mig super godt klædt på, til at fortsætte mit vægttab med alle de gode råd, Sarah har givet mig med på vejen. Jeg tabte mig 10 kilo i løbet af mine 12 uger hos Sarah, og jeg har det fantastisk. Jeg kan kun give Sarah de varmeste anbefalinger. Uanset hvad dit mål er, så er jeg ikke i tvivl om, at Sarah er den helt rigtige til at hjælpe dig med at nå det!

Kirsten Topholt, 23 år 

Da jeg kontaktede Sarah tilbage i september, havde jeg ikke mange forventninger til hvordan forløbet skulle foregå, blot et kæmpe ønske om, at hun kunne knække koden til et vægttab, der ikke føltes som at være på kur. Jeg var motiveret til at gøre noget ved min vægt. Samtidig vidste jeg også, at der ikke skulle meget modgang til, før jeg ville smide projektet på gulvet og vende tilbage til mine gamle vaner. Jeg havde brug for én, der holdt mig i hånden hele vejen, og som tjekkede op på mig. For mig handlede det om, ikke at føle mig bundet af restriktioner, samtidig med at jeg ikke skulle bruge en masse ekstra tid på at lave mad. Sarah gjorde det virkelig “nemt” for mig. Jeg har øget min mængde af træning lidt, men ellers føler jeg bare, at jeg har spist ganske almindeligt sundt mad. Ingen hokus pokus. Det har været en kæmpe støtte for mig, at jeg igennem forløbet altid kunne kontakte Sarah, hvis der var noget jeg var i tvivl om, eller bare havde brug for et godt råd. Hver gang jeg mødtes med Sarah, motiverede hun mig til at fortsætte. Vi satte flere delmål undervejs, for at gøre det mere overskueligt, at nå i mål. Jeg havde Sarah som min kostvejleder i 12 uger, og det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Jeg kommer ud af forløbet med motivationen til, at blive en endnu bedre version af mig selv. Jeg føler mig super godt klædt på, til at fortsætte mit vægttab med alle de gode råd, Sarah har givet mig med på vejen. Jeg tabte mig 10 kilo i løbet af mine 12 uger hos Sarah, og jeg har det fantastisk. Jeg kan kun give Sarah de varmeste anbefalinger. Uanset hvad dit mål er, så er jeg ikke i tvivl om, at Sarah er den helt rigtige til at hjælpe dig med at nå det!

Original
Bootcampdeltager, Jytte Olga Simonsen, 66 år
 
Hej Sarah
Tak for fantastiske 8 ugers bootcamp. Har prøvet adskillige kure både med og uden vægttab, men efterfølgende røg der flere kilo på.
Men denne livsstilsændring du har vist med både motion og den rette kostsammensætning af proteiner, kulhydrater, fedt osv. er intet mindre end super duper perfekt. Det kommer jeg til at fortsætte med.
Tusind tak for dig.
Sarah er det bedste som er sket for mit vægttab! Hun forstod virkelig at skræddersy mit forløb, så det passede præcis til mig.....

Sofie Pedersen, 28 år

Sarah er det bedste, som er sket for mit vægttab! Hun forstod virkelig at skræddersy mit forløb, så det passede præcis til mig.
Selv de uger, hvor jeg syntes at det var hårdt, havde hun altid noget positivt at sige. 

Hun er både rigtig dygtig fagligt, utrolig empatisk og lytter til ens tanker og behov.

Kan kun give de bedste anbefalinger!

Vi er et voksent par på henholdsvis 51 og 53 år, som har fået kyndig og inspirerende vejledning i kost af Sarah. Vores indkøb er idag baseret meget på så simpel en ting som nøglehulsmærket. Vi har været i gang i 4 uger og har begge tabt os ca. 3 Kg. hver og fået en  anden Tilgang til kosten og antal måltider dagligt. Vi kan kun give Sarah de varmeste anbefalinger. Mvh Lene og Michael fra Hjørring

Michael & Lene Olesen, 51 & 53 år 

Vi er et voksent par på henholdsvis 51 og 53 år, som har fået kyndig og inspirerende vejledning i kost af Sarah. Vores indkøb er i dag baseret meget på så simpel en ting som nøglehulsmærket. Vi har været i gang i 4 uger og har begge tabt os ca. 3 kg. hver og fået en anden tilgang til kosten og antal måltider dagligt. Vi kan kun give Sarah de varmeste anbefalinger. Mvh Lene og Michael fra Hjørring

5 ud af 5 stjerner får Sarah af mig. Hun har formået at få mig på rette spor efter flere år med dårlige vaner så som at sulte mig selv.....

Helle Jensen, 48 år

5 ud af 5 stjerner får Sarah af mig. Hun har formået at få mig på rette spor efter flere år med dårlige vaner så som at sulte mig selv. Hun har overbevist mig om, at jeg faktisk taber mig når jeg spiser. Hun er sød, lyttende og opmuntrende i hele processen. Min krop er faktisk blevet 14 år yngre og en del kilo lettere. Den lette kostplan og Sarahs gode råd har gjort det nemt at smide de ubehagelige kilo. Ja selv motion har hun fået mig til at dyrke – på den gode måde.

Original
Mona og Lars, 58 og 57 år
 
Sarahs præsentation af sig selv og hvad hun kan hjælpe med er “lige i skabet”.
Mig og min mand var “under Sarahs vinger” i et 3 mdr. kostvejlednings forløb, og vi faldt netop for det, at Sarah har et afslappet forhold til mad, det har vi nemlig også og et restriktivt forløb ville ikke være os.
Vi opnåede både en sundere livstil og et flot vægttab, og så synes vi faktisk ikke at det var spor hårdt.
Sarah er så inspirerende og smilende og så kan hun hurtigt se, hvor der kan laves nogle små justeringer for et bedre resultat, noget vi aldrig selv ville have fundet ud af.
Vi taber os stadig her et par måneder efter og vi er gladere og har meget mere overskud i hverdagen.
Så Sarah, vi er dybt taknemmelige for din hjælp og vi anbefaler dig til alt og alle der gider høre på os.
Mona og Lars
5 ud af 5 stjerner får Sarah af mig. Hun har formået at få ændret mine dårlige vaner, selvom jeg i flere år har haft overbevist mig om, at jeg sagtens kunne klare det selv… og så er hun sød og opmuntrende i hele processen. Et kæmpe plus har desuden været, at jeg undervejs er blevet 4 kilo lettere og min krop 4 pr yngre. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man ønsker et solidt skub i en sundere retning – uden det på nogen måde føles som endnu en sur slankekur

Heidi Andersen, 26 år

5 ud af 5 stjerner får Sarah af mig. Hun har formået at få ændret mine dårlige vaner, selvom jeg i flere år har haft overbevist mig selv om, at jeg sagtens kunne klare det selv… og så er hun sød og opmuntrende i hele processen. Et kæmpe plus har desuden været, at jeg undervejs er blevet 4 kilo lettere og min krop 4 år yngre. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man ønsker et solidt skub i en sundere retning – uden at det på nogen måde føles som endnu en sur slankekur.

Fantastisk oplevelse og den bedste kostplan, som er lavet med en masse omtanke. Så hvis man vil have en professionel oplevelse, hvor man føler, at man får noget for pengene, er Sarah den bedste at gå til.

Julie Bruun, 23 år 

Fantastisk oplevelse og den bedste kostplan, som er lavet med en masse omtanke. Så hvis man vil have en professionel oplevelse, hvor man føler, at man får noget for pengene, er Sarah den bedste at gå til.

Sarah er super sød. Meget seriøs og god til at forklare sig, god til at lytte og komme med input. Meget positiv og god til at rose, så det bliver vendt til noget positivt. Jeg giver Sarah mine bedste anbefalinger og takker for en bedre og sundere livsstil.

Ulla Vilhelmsen, 49 år 

Sarah er super sød. Meget seriøs og god til at forklare sig, god til at lytte og komme med input. Meget positiv og god til at rose, så det bliver vendt til noget positivt. Jeg giver Sarah mine bedste anbefalinger og takker for en bedre og sundere livsstil. 

Jeg kan helt klart anbefalede Sarah til alle som vil have en skøn og lyttende kostvejleder! Jeg har ikke været ved Sarah længe, men faktisk alligevel længe nok til at lære bare lidt om kosten. Gør det og du vil ikke fortryde

Maria Iversen, 25 år

Jeg kan helt klart anbefale Sarah til alle, som vil have en skøn og lyttende kostvejleder! Jeg har ikke været ved Sarah længe, men faktisk alligevel længe nok til at lære bare lidt om kosten. Gør det og du vil ikke fortryde.

Jeg vil give Sarah 5 stjerner hun er meget professionel og går virkelig i dybden omkring DIG og dine mål. Sarah er også flink og venlig.....

Mads Kock, 19 år

Jeg vil give Sarah 5 stjerner! Hun er meget professionel og går virkelig i dybden omkring DIG og dine mål. Sarah er også flink og venlig og altid åben for spørgsmål omkring ens forløb.

Jeg vil anbefale Sarah 100%

Efter to måneders forløb kan jeg helt klart anbefale Sarah. Hun har været enormt motiverende og engageret hele vejen igennem....

Kathrine Jensen, 24 år

Efter to måneders forløb kan jeg helt klart anbefale Sarah. På trods af at mit forløb egentlig er slut, vil Sarah stadig gerne høre, hvordan det går. Hun har været enormt motiverende og engageret hele vejen igennem. Uanset hvordan ugen er gået, har hun altid fundet mindst én positiv ting samt givet gode råd, hvis der har været udfordringer. Udover at Sarah har været kanon som kostvejleder, kan jeg absolut også anbefale hendes kostprogram, der er realistisk og skræddersyet til ens behov.
Al tak herfra!

Hvis man vil have læring om gode vaner og sund kost og samtidig gerne vil smide nogle kilo, vil jeg stærkt anbefale et forløb hos Sarah.....

Anna Sofie Munk, 27 år

Hvis man vil have læring om gode vaner og sund kost og samtidig gerne vil smide nogle kilo, vil jeg stærkt anbefale et forløb hos Sarah!
I mit forløb har jeg fået øjnene op for et sundere indkøb af dagligvarer uden at gå på kompromis med smag. Jeg vidste godt at nøglehuls- og fuldkornsmærket fandtes, men efter min tid med Sarah, går jeg altid direkte efter disse mærker!
Sarah vejleder og guider på bedste vis igennem både lette og svære perioder af et vægttab/kostomlægning.
Helt klart 5 ud af 5 stjerner fra mig!

Jeg har været i forløb hos Sarah i 3 x 4 uger og fortsætter ydereligere. Sarah er yderst professionel og dygtig samtidigt med at hun engagerer sig i dig og forholder sig positivt til din udvikling. Jeg har fået en langt større forståelse af sundhed. Der er kommet struktur i, hvad jeg vælger at spise og endda så meget at det er blevet til vaner. Det er på en måde, hvor det virker overskueligt og jeg spiser almindelig mad. Altså en kostplan som ikke er restriktiv, men derimod er tilpasset en selv. Jeg kan varmt anbefale Sarah da du får en kostvejledning, som er dybdegående, motiverende og udviklende. Så overvejer du en kostvejledning eller at lave en livsstilsændring, så gør dig selv den tjeneste at vælge søde Sarah.

Christine Jensen, 24 år 

Jeg har været i forløb hos Sarah i 3 x 4 uger og fortsætter ydereligere. Sarah er yderst professionel og dygtig samtidigt med at hun engagerer sig i dig og forholder sig positivt til din udvikling. Jeg har fået en langt større forståelse af sundhed. Der er kommet struktur i, hvad jeg vælger at spise og endda så meget at det er blevet til vaner. Det er på en måde, hvor det virker overskueligt og jeg spiser almindelig mad. Altså en kostplan som ikke er restriktiv, men derimod er tilpasset en selv. Jeg kan varmt anbefale Sarah da du får en kostvejledning, som er dybdegående, motiverende og udviklende. Så overvejer du en kostvejledning eller at lave en livsstilsændring, så gør dig selv den tjeneste at vælge søde Sarah.  

Jeg vil hermed give Sarah mine bedste anbefalinger. I et 2 måneders forløb er det lykkedes mig at tabe 7 kg udelukkende på kostomlægning og længere gåture.....

Annette Christensen, 53 år

Jeg vil hermed give Sarah mine bedste anbefalinger. På 2 måneder har jeg tabt 7 kg. udelukkende på kostomlægning og længere gåture. Sarah har været en kæmpe støtte. Sarah har altid været der med opmuntrende ord, hvilket bl.a. har holdt min motivation oppe. Sarahs styrke er, at hun er god til at sammensætte en kostplan, som er let tilgængelig, uden fancy fødevarer. Min kostplan indeholder madvarer, jeg kender og kan lide. Samtidigt har jeg fået råd og vejledning til at få de gode vaner indarbejdet i hverdagen. Det fungerer for mig, hvad tidligere kure ikke har formået. Selvom mit forløb hos Sarah nu er slut, vil jeg fortsætte med de gode vaner. Gør derfor noget godt for dig selv og kom i gang med et forløb hos Sarah så hurtigt som muligt!

Sarah får 5 store stjerner af mig! Sarah er yderst professionel og har 100% styr på det hun laver. Jeg har nu gået ved Sarah i en måneds tid.....

Patricia Jensen, 20 år

Sarah får 5 store stjerner af mig! Sarah er yderst professionel og har 100% styr på det hun laver. Jeg har nu gået ved Sarah i en måneds tid, hvor der er sket sindssyge resultater. Jeg har med Sarahs ekspertise tabt mig 5,5 kg på blot 4 uger udelukkende ved at skære de dårlige vaner fra og finde den kost, som passer til mig. Sarah har tålmodighed og forstår at formidle en livsstilsændring på en sådan måde, at DET GIVER MENING og at man ikke kører træt i det! Hun har desuden lært mig at få et sundt forhold til mad og at man kan spise hvad man vil, bare med måde og selvbeherskelse. Desuden har Sarah formået at få mig til at føle mig godt tilpas i min egen krop og jeg ser frem til at fortsætte i den rigtige retning, hvor Sarah (på trods af at jeg ikke fortsætter forløbet hos hende) RIGTIG gerne vil høre om mine fremskridt. Så hvis du vil investere i dig selv og har brug for hjælp til et vægttab eller/samt livsstilsændring, så er det helt klart Sarah Nørgaard, du skal vælge!

Jeg vil klart anbetale Sarah – hun får 5 ud af 5 gulerødder herfra. Jeg var så heldig at vinde en måneds forløb hos Sarah og hold nu op.....

Anne Cathrine Bæk, 25 år

Jeg vil klart anbetale Sarah – hun får 5 ud af 5 gulerødder herfra. Jeg var så heldig at vinde en måneds forløb hos Sarah, og hold nu op en måned jeg har haft mig! Ikke nok med at hun altid imødekommer en med et kæmpe smil på læben, så er hun også klar til at hjælpe en lige der hvor man har brug for det. Den skræddersyet kostplan passede perfekt ind i min hverdag, og gav mine vaner lige præcis det twist der skulle til, for at jeg kunne igangsætte mit vægttab. At starte på en kostplan kan måske lyde skræmmende for nogen, men hos Sarah er der plads til, at man fortsat kan spise de retter man er glad for (og der er stadig plads til et glas vin i ny og næ). På trods af at jeg har valgt selv at køre videre i forløbet, så interesserer Sarah sig fortsat for hvordan det hele går, endda så meget at hun gerne vil høre fra mig når jeg når mine delmål. Udover dette ved jeg, at hun til hver en tid vil være klar til at hjælpe igen, hvis tingene bliver svære. Hvis ikke jeg havde vundet det forløb, så havde jeg helt klart kontaktet Sarah selv! Og som tidligere nævnt, så vil jeg give Sarah mine varmeste anbefalinger

Går du og overvejer et vægttab eller ændringer i dine kostvaner? Så skal der herfra lyde den største anbefaling til Sarah.....

Mette Jensen, 25 år 

Går du og overvejer et vægttab eller ændringer i dine kostvaner? Så skal der herfra lyde den største anbefaling til Sarah. Jeg har tidligere forsøgt med diverse vægttab, hvor jeg fuldstændig har droppet alt usundt, opnået gode resultater, men hurtigt mistet motivationen og taget al vægt på igen. Da jeg begyndte hos Sarah var det vigtigt for mig, at få lavet en kostplan, hvor der stadig skulle være plads til spontane aftaler, men samtidig være overskueligt, så det kunne tilpasses en til tider travl hverdag. Takket være forløbet med Sarah har jeg fået mere fokus på, at handle nøglehuls- og fuldkornsmærket og at det en gang imellem er fint at spise usundt uden at man behøver at miste motivationen og de gode vaner. Jeg har, siden jeg startede med kostforløb hos Sarah, tabt næsten 8 kg og samtidig formået at øge min muskelmasse, blevet bedre til at komme ud og træne, selv på de hårde dage. Det, der især har været med til at holde motivationen oppe og fortsætte de gode vaner, har helt klart været Sarah’s positive tilgang. Selv i de uger, hvor resultaterne ikke altid har været der, har hun har altid været klar med opmuntrende ord og formået at jeg ikke har opgivet mine mål. Et af mine helt store mål inden dette forløb var, at løbe 10 km til Aalborg Halvmaraton. Målet er nu nået og det er derfor tid til at sætte et nyt mål. Forløbet med Sarah er langt fra slut, da flere mål venter forude.

Maria Vestmark

Maria Vestmark, 20 år

Mangler du hjælp og motivation til en sund livsstil eller bare en masse viden om sundhed?! Så er Sarah virkelig et fantastisk valg. Jeg er så taknemmelig for mit samarbejde og rejse med Sarah. Jeg har set resultater og både mine vaner, min forståelse for mad, men også jeg selv har ændret mig markant.
Jeg er slet ikke færdig, og den motivation har Sarah været en kæmpe del af!
Jeg sagde farvel til Sarah for et par uger siden. Men det er i virkeligheden kun et på gensyn, for mit næste projekt skal Sarah også være en del af! Meget vigtigt at sige er at jeg før har betalt rigtig rigtig mange penge for en kostvejleder som efter at ha’ arbejdet sammen med Sarah – slet ikke kan måle sig med Sarah. Den måde Sarah udarbejder hendes personlige kostplaner på og det hun ligger i det, er virkelig ikke en selvfølge! Stor respekt til Sarah for et rigtig godt stykke arbejde. En kæmpe kæmpe anbefaling her fra, uanset hvad formålet er og om du har været igang længe eller i kortere tid med træning og kost.
Jeg er sikker på du ikke vil fortryde det!