fbpx

kyllingelasange

Kyllingelasagne

Denne lækre og nemme kyllingelasagne er og bliver et hit hos mig både til aftensmad, til madpakken og et til et lager i fryseren. Lasagnen er sund, mættende og nærende. 

Ingredienser til 4 pers.

  • Ca. 10 fuldkorns lasagneplader 
  • 500 g. Kyllingfilet (max 10 % fedt)
  • 450 g. frossen spinat (heldbladet)
  • 1 løg
  • 1 dåse hakkede tomater (m. nøglehulsmærket)
  • 2,5 dl. Madlavningsfløde, nøglehulsmærket (evt Oma, 4 %)   
  • 1 pose revet ost, nøglehulsmærket (evt. Cheasy, 13%)
  • Salt, peber, oregano, karry

Fremgangsmåde

  1. Steg kylling i karry. 
  2. Tø spinaten op imens og vrid derefter væden ud. 
  3. Svits hakkede løg i en gryde og bland tomat, fløde og krydderier i og tilføj evt. fintrevet gulerod og/eller kål. 
  4. “Byg” lasagnen skiftevis af lasagneplader, sauce, spinat og kylling i et fad og top med revet ost. 
  5. Bag lasagnen i ovnen ved 180 i ca. 35 min
  6. Server evt. med en råkostsalat og en mager fraicedressing til.