fbpx

Drop forbudt-listerne

Drop forbudtlisterne

Drop forbudt-listerne

Jeg har nævnt det før, men nu siger jeg det igen: drop de midlertidige ”slankekure” og ”diæter” med forbud og stramme restriktioner! Det vil i langt de fleste tilfælde være så besværligt, at det kun varer i en midlertidig periode. Og samtidigt vil der på sådan en stram ”kur” med lister af mad som man må spise og ikke må spise, opstå så store cravings, at du tænker alt for meget på det mad som du ikke må spise og når så du ”vender tilbage” til din normale hverdag, vil det hele typisk falde til jorden.

Hvis du vil opnå succes med et vægttab, handler det i stedet om at lægge sin livsstil om med vedvarende vaneændringer. Gør det ved at tage små skridt i den rigtige retning, så det ikke falder på jorden så snart motivationen ikke er i top.

Mange oplever også den gevinst, at når de ophæver forbudene, så er alle de lækre ting ikke helt så lækre alligevel. Det betyder dog ikke at du behøver at kaste dig over alle de uendelige mængder af slik, sukker og kage efter aftensmaden i aften, men i stedet finde en mellemvej mellem “sund” og “usund”, der virker for dig. En mellemvej hvor der måske både er plads til en sund aftensmad og en stor skål bland-selv-slik bagefter ligesom min på billedet. Giv slip på den dårlige samvittighed og alle dine burde-tanker! Find i stedet en mellemvej, der virker for dig og hvor du kan overskue at holde fast i de gode vaner!

Skal jeg hjælpe dig med DIN sundere livsstil?