fbpx

Bananpandekager

Bananpandekager

Forside nr 2

Disse bananpandekager er min all-time-favorit-snack. De smager af den syndigste dessert, men er i virkeligheden nærende, mættende og sunde. De kan spises både til morgenmad, mellemmåltid, dessert eller tages med på madpakken. 

Ingredienser til 4 pers.

  • 2 modne bananer
  • 4 æg 
  • 1 dl havregryn 
  • 1 tsk. vaniljepulver eller kardemomme 
  • Tilbehør: evt. skyr og bær

Fremgangsmåde

  1. Mos bananerne grundigt. Jeg bruger en stavblender eller almindelig blender til dette. Bland herefter de resterende ingredienser i indtil dejen er ensartet.
  2. Opvarm en pande med lidt fedtstof og brug cirka 2 spsk. dej til én pandekage. Hæld dejen på panden og glat den en smule ud. Der kan være cirka 3 pandekager på en pande.
  3. Server evt. sammen med skyr (jeg er vild med at bruge skovbærskyr fra cheasy og blandet frugt/bær.)