fbpx

1 års fødselsdag

1 års fødselsdag

1 ÅRS FØDSELSDAG – VIND KOSTFORLØB TIL DIG ELLER EN VEN

I dag (2/9-19) flager jeg, for i dag er det nemlig nøjagtigt et år siden, at startede jeg mit kostvejledning. Der er sket meget siden da og jeg er så taknemmelig over den enorme opbakning og tillid jeg har fået gennem hele forløbet som kostvejleder. 


Derfor er det også med en vis portion stolthed, jeg kan fortælle, at jeg nu har rundet mere end 60 tilfredse (og VILDT seje) klienter – og det næste år bliver endnu vildere.

I anledning af fødselsdagen sætter jeg en konkurrence om et gavekort til en sund livsstilsændring på højkant. Gavekortet gælder til en måneds forløb med skræddersyet kostplan, ugentligt opfølgning, kropsanalyse (muskelmasse, fedtprocent, metabolisk kropsalder mm.) og kan bruges til dig selv eller du kan give det videre til én du holder af. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at like og kommentere dette opslag på min facebookside.
Vinderen trækkes på fredag d. 6. september kl. 12.